07-01-07

Brugse Belegen kaas

90[1]Brugse Belegen kaas is een Belgische kaas van West-Vlaanderen die gedurende vier maanden gerijpt wordt. Deze kaas is bereid uit gepasteuriseerde en gebactofugeerde koemelk. Het is een harde, doch soepele kaas met een volle pittige, verfijnde smaak en een laag zoutgehalte. Gedegusteerd met een Trippel biertje bereikt ze haar hoogtepunt.

20:45 Gepost door Odette | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

2007 Dag Odette,
Langs deze weg mijn beste wensen voor 2007.
Laat het een jaar vol vreugde zijn, met ook een rustige blik naar het droevige dat om aandacht vraagt.

Gepost door: G.U.Y. | 08-01-07

beste wensen voor 2008!!!! en ook voor het jaar daarvoor, natuurlijk, odette, en blij dat je terug bent, doe het rustig aan, haast je langzaam! en bedankt voor het bezoek

Gepost door: dirk | 08-02-07

Hallo odettetje Odette ,
Ik wist niet dat Brugge in West-Vlaandeeren lag (ben van den limburg)
Odette vind ik een aantrekkelijke naam !!
Kan je me geen beetje meer over jezelf vertellen ?
Want ik herleef door je blog .
Je lijkt me een warm gezellig persoon !!!

Dikke knuf swoi



xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Gepost door: SW | 05-05-07

De commentaren zijn gesloten.