08-02-06

Sporkin

Sporkin is een zwart gekorste kaas met een pikante geur. Uiterst artisanaal gemaakt, wil zeggen die op een eigen originele en traditionele manier in Vlaanderen verkregen wordt. Drink daarbij een St. Bernardusbier 12% en geniet!

18:18 Gepost door Odette | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Pikantje

Halfharde belegen kaas met een doordringende pikante smaak. Pikantje is bekend bij "De Moerenaar" Veurne. Kies een Watou's bier erbij en het wordt perfekt genieten.

18:11 Gepost door Odette | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

07-02-06

Moerengoud

Moerengoud is een luchtige kaas met een zwarte korst. Bekend in Veurne. Smaakt uitstekend af met een Brigand of een Watou's bier, dit volgens je eigen goesting.

23:05 Gepost door Odette | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Moerenaar Kruidenkaas

Wit-gele kaas met zichtbare kruiden in de korst. Kaasmakerij "De Moerenaar" Veurne is de producent en de Commercialisator is de "Belgian Cheese Center" Wevelgem. Past uitstekend bij een Brigand of een Watou's bier.

22:59 Gepost door Odette | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Cabour

Cabour is een geel-oranje kaas met een romige smaak. Deze kaas is niet zo gekend. Vergezeld van een fris Watou's bier is deze kaas een waar genoegen! Bekend bij de Kaasmakerij "De Moerenaar" in Veurne. Proeven maar!

22:50 Gepost door Odette | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |