13-09-05

Echte Loo

Echte Loo is een typische halfharde streekkaas, gemaakt naar het recept van de paters van de oude Abdij van Lo. Zijn typische en pittige smaak, zijn eigen karakter krijgt hij door zijn specifieke roodbacterierijping. Eveneens vervaardigd in Passendale. Smaakt uitstekend met een streekbiertje. Smakelijk alvast!

20:32 Gepost door Odette | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

groetjes Odettje je bent een vriendin uit de duizend daarom drie dikke zoenen van uw vriendt guido,altijd welkom,maar als ik het je vragen mag, waar woon je, ik wil geen adres de naam van de parochie volstaat,als je mij dat wil zeggen,ik heb zeker geen kwade bedoelingen,maar als ik dat weet en dan komt de verassing !!!!!!

Gepost door: natuurmanjak | 15-09-05

Odette ... Bedankt voor uw bezoekje.
Ik ben ongelooflijk blij dat mijnj blogproblemen opgelost zijn.
Op den duur zou je de moed wel opgeven.
Groetjes uit Lier. :-))

Gepost door: Jef | 17-09-05

groetjes uit beerse, en nu een boterham met kaas

Gepost door: dirk | 29-09-05

nog eens op bezoek geweest en seffens een boterham met kaas en een biertje, groetjes aan jou, odette!

Gepost door: dirk | 27-10-05

Eens komen kijken. Ik ken deze kaas niet maar lijkt me heerlijk. Een rood wijntje, stokbroodje en een stukje kaas, heerlijk.
fijne zondag nog.
groet

Gepost door: Purplerose | 27-11-05

De commentaren zijn gesloten.