08-07-05

Petrus Abdijkaas

Petrus Abdijkaas is een typische "paterskaas" gemaakt naar aloud procédé. Deze kaas die geleverd wordt door de Passendale kaasfabriek werd overgeleverd door de paters van de Oude Abdij van Lo. Hij heeft een eenvoudig natuurzacht aroma. Smaakt heerlijk bij Watou Abdijbier en een "Paterke".

22:27 Gepost door Odette | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Keitoffe blog!!!
Wat vinde je van de onze?

xxx

Gepost door: Annick en Iani | 09-07-05

dank je voor je bezoek!!! Linkje is in de maak!!!


xxx

Gepost door: Annick en Iani | 10-07-05

De Catsberg Al die lekkere belgische kazen, en toch heb ik me tijdens mijn verblijf in Westouter laten verleiden om de abdijkaas van boven op de Catsberg mee te nemen.

Gepost door: G.U.Y. | 18-07-05

Ik krijg hier zin in een lekker kaasje Liefs en vele groetjes van mij Odette.

Gepost door: Marian | 22-07-05

altijd een genoegen echte mensen tegen te komen, ook hier

Gepost door: dirk | 09-08-05

De commentaren zijn gesloten.