05-06-05

Passendale Prelude

Passendale Prelude is een halfharde, jonge kaas met een verrassend frisse toets. Deze kaas kreeg rustig de tijd om op natuurlijke wijze te rijpen. De kaas is voorzien van een eetbare natuurkorst en zeer licht verteerbaar door zijn unieke luchtige gaatjesstructuur. Kaas met gaten ontstaat door gasvorming in de kaas onder invloed van specifieke melkzuurbacteriën, dit zorgt voor de lekkere smaak en het typische aroma zo eigen aan deze kaas. Zowel voor broodbeleg of als toemaatje bij een heerlijk glaasje bier.

17:52 Gepost door Odette | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

5000 Proficiat hé Odette.
Nog vele fijne blogmomenten en nu Hop naar de 10000. :-)))

Gepost door: Jef | 10-06-05

groetjes? Wel Odettje je hebt gelijk, ik kom er zelf niet in ,maar ik heb de onbudsman van belgacom ingeschakelt we gaan zien wat er nu gebeurt? alvast een leuk weekend guido.

Gepost door: natuurmanjak | 17-06-05

De Pekker . wel Odettje weet je die zand schupturen, daar staat een zand schultuur bij waar van mijn jonste broer het echte beeld heeft gemaakt en dat staat in Izegen en noemd de Pekker, en staat nu als namaak in zand aan zee wat is de wereld klein he,lieve groetjes guido.

Gepost door: natuurmanjak | 05-07-05

De commentaren zijn gesloten.