24-05-05

Passendale Classic

Passendale Classic is een halfharde, autentieke kaas in de vorm van een boerenbrood. Deze kaas is licht verteerbaar door zijn unieke luchtige gaatjesstructuur. hij kreeg rustig de tijd om op natuurlijke wijze te rijpen. Past zowel bij Passendale bier, alsook bij een heerlijke wijn. Op het einde van het rijpingsproces wordt de korst van de Passendale Classic eerst geborsteld en daarna wordt de kaas verpakt. Het opmerkelijke aan deze kaas is dat de korst ook eetbaar is.

23:10 Gepost door Odette | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Ik mis iets ???? Wel Odettje ik mis iets op je blog,zet er even de minichat op je zal veel meer reacties krijgen,enne waneer kunnen wij al dat lekkers komen proeven ???????? groetjes guido.

Gepost door: natuurmanjak | 25-05-05

Wel Odettje Ik ben gek op kazen en op een toffe mentaliteit tussen de blogger !
Zeer belangrijk !!!
Als je het goed vind zet ik een link naar jou als aanmoediging
Lieve groetjes Fanny

Gepost door: Free your Mind | 31-05-05

.... hier was ik dan weer maar het is nog steeds Passendael ;-)

Gepost door: Free your mind | 01-06-05

Bourgondiers Brabant is gekend als het land van de contente mens.
Maar jullie West-Vlamingen kunnen er ook wat van.

Gepost door: G.U.Y. aka Gwy | 01-06-05

Heel tof Ik dacht al dat je iemand was die nooit antwoorden en zet jou linkje erbij !
Ik ben ook een beginnelinge hoor !
Maar wil je wat vragen en ik kan helpen mail dan even dan komen we er samen misschien uit ;-)

Gepost door: Free your mind | 05-06-05

De commentaren zijn gesloten.