31-08-04

De Zee

De Zee inspireert, lonkt en lokt met haar onuitputtelijke schoonheid! Maar de Zee is ook storm en gure wind en niet te stuiten watergeweld. Aanlokkelijk is het steeds wisselend beeld van dansende golven. De einde- en eindeloze verten van de watervlakte, het onuitputtelijk natuurschoon van de zee, waar je af en toe een zeeschip kan bespeuren! Daar horen ook de zeemeeuwen bij. Gestalte, kleur en bewegingen zijn bevallig en lieftallig. Hun houding is edel en verraadt een zekere fierheid!Ik ben een kind van de zee, maar woon er al sedert lange tijd niet meer! Toch trekt de zee mij altijd aan, alhoewel ik me nu op het platteland ook thuis voel.De Vakantie is voorbij! Morgen begint het nieuwe schooljaar!Ik zal nu foto-paint volgen bij de 50+ en hopelijk kan ik jullie dan mooie foto's tonen.

23:47 Gepost door Odette | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Nazomer De vakantie is dan wel voorbij Odette, maar ik wens je een hele mooie nazomer toe. Het is al een hele tijd geleden dat ik nog eens naar zee ben geweest, ik vind het leuk om je schrijven hier over op je blog te lezen.

Odette, ik doe ook nog maar sinds een jaar of vier computeren en heb ook alles van 0 moeten leren, maar het is kei tof om te doen en met de foto's ook, ik wens je dan ook heel veel succes op de fotocursus paint en ik blijf je blog volgen en benieuwd naar je foto's.

Liefs en bloggroetjes van Marian.

Gepost door: marian | 01-09-04

de zee heeft nu éenmaal die lokroep en die aantrekkingskracht.zalig toch

Gepost door: willy | 01-09-04

De commentaren zijn gesloten.